Om Chi - art of hair

I en harmonisering av energier skapt utifra flere elementer, ønsker vi at alle-kunder, samt våre egne skal ha en kompleks opplevelse hos oss.. vi tenker at denne helheten er viktig for å være samskapende, kreative og utøve vår profesjonalitet..

 Vårt team jobber sammen og kontinuerlig for å triumfere sitt fag, og like viktig, en helhet innenfor mote og skjønnhet.

 Alle sanser stimuleres av skjønnhet, lukter, lys og musikk..

I denne symbiosen av samlede elementer skaper vi det ultimate..

Vårt team

Kari

Kari er grunnlegger , eier og daglig leder av Chi - art of hair. Hennes filosofi er å skape ett miljø med en atmosfære som får alle til å nyte sin tilstedeværelse hos Chi, samt ett miljø hvor kreativitet får blomstre og alle får utøve sin profesjonalitet. Hun har lang erfaring innenfor faget og elsker kreativ klipp og farge! Hun har ett rolig vesen som får sine kunder til å slappe av.

Cecilie

Cecilie er en utadvendt, kreativ og dyktig frisør som har 33 års erfaring og stor tyngde innen faget. Hun er i sitt ess når hun får klippe de korte tekniske klippene, gjerne med fargeglade innslag, men trives også i de mer generelle utrykk. Cecilie har alltid et smil på lur!

Isabel

Isabel er en jordnær jente med over 10 år i faget. Hun er opptatt av å se deg som kunde, og hva som skal til for å få frem det beste i deg. Veldig dyktig på farge, skape kalde/naturlige toner og bevare et sunt hår. Hun er opptatt av å lage en god klipp som kunden håndterer enkelt hjemme, tar alle på alvor og er grundig i alt hun gjør. Her er du virkelig i trygge hender. Isabel har også 6 års erfaring med keratin extentions (great lenghts)

May Elisabeth

May Elisabeth startet opp som lærling hos oss i 2016 og har hatt hele sin frisørkarriere på chi. Hun jobber aller mest med fargeprosjekter, Striper/bayalage, ettervekst eller større forandringer, hun elsker alt! May setter av god tid til kunden og synes det er viktig å se hver enkelt kunde og deres ønske.

Caroline

Caroline er en sørlandsjente jente med futt i! Hun brenner for estetikk og perfeksjon! Langt hår - blonde og bronde toner er hennes nisje og hun viser deg gjerne tips og triks du kan ta med deg hjem for å beholde den perfekte looken!

Malin

Malin har jobbet som frisør i over 10 år og brenner virkelig for faget sitt. Hun er spesielt dyktig på å skape fine farger i langt hår - alt fra signaturfargen på de kalde nordiske blondinene, til fint spill og dybde på brunetter og rødhårede. Hun har også mange klippekunder på kort og langt hår. Ønsker du keratin extentsion er dette også noe hun mestrer veldig godt. Det er viktig for Malin at kunden føler seg trygg og avslappet i stolen.

Ingvild

Begynte på Chi sommeren 2020 etter 5år i salong i Oslo - sprudlende jente som er opptatt av at kunden skal føle seg sett og ivaretatt i stolen. Veldig glad i å jobbe med farger, spesielt myke blonde toner, men gjerne tekniske klipper itillegg. Hun liker også å jobbe med teipextensions så spør henne gjerne om råd

Britt Marie

Britt Mare er ei ung og kreativ frisør som brenner for faget sitt. Alt fra blondt, mørkt og til hele regnbuens farger kan du få av henne. Hun er også spesielt flink i herreklipp og skjegg. Om sommeren står gjerne Britt Marie og gjør brudestyling og makeup så ofte hun kan.

Camilla

Camilla har endelig kommet hjem, og startet hos Chi i 2020, etter mange år i Oslo. Hun er en rolig og behagelig frisør som liker å gi deg det lille ekstra når det kommer til velvære og styling. Hun gjør naturlige og delikate farger og er veldig glad i å klippe langt hår, men har i alle år som frisør også gjort mye herreklipp. Hun er nøye i jobben hun gjør, og tar seg god tid til hver enkelt kunde. Instagram: camillaahair